LEVERANDØRER

Hér hos TrylleGarnet finder du garn der er produceret med omtanke. Vi har fundet danske firmaer der alle har en tæt kontakt til producenten af garnet. Dette er med til at øge kvaliteten af produkterne.

Krea Deluxe fra TrylleGarnet
Mohair By Canard fra TrylleGarnet

BC GARN

Det danske firma BC Garn blev grundlagt I 1972 af Bo Carstensen. Bo har sammen med sin kone Marianne altid haft fokus på udvikling af rene natur garner i en bred vifte af farver. Igennem de sidste par år er flere af BC garnerne også blevet GOTS certificeret. I foråret 2018 valgte Marianne og Bo at gå på pension og overdrage firmaet til Britta og Carsten Kremke, som fortsætter helt i den oprindelige ånd med fokus på den bedste kvalitet i skønne farver og modeller, tilpasset det danske marked.

FRISENVANG

Firmaet Frisenvang blev etableret 2014 af Marianne Frisenvang.

Hovedproduktet er håndspundet bæredygtigt alpaka-uldgarn. Frisenvangs strikkegarn produceres af et lille coooperativ i Marcapata i Andesbjergene. Det danske firma er cooperativets eneste kunde og den løn kvinderne får fra garnproduktionen, har stor betydning for familierne. Garnet produceres efter traditionelle metoder, som det er blevet gjort gennem generationer, dvs i hånden, med plantefarver og efter økologiske principper.

Læs mere om Frisenvang hér.

HJELHOLT

Hjelholts Uldspinderi er en gammel familievirksomhed. Spinderiet blev grundlagt i 1878. Dengang var grundlaget spinding af uld for bønderne i nærområdet. Idag kan private med mindre fårehold, stadig få spundet deres uld hos Hjelholt. Derudover producerer spinderiet deres egne, unikke produkter, som ‘oser’ af godt håndværk.
Krea Deluxe fra TrylleGarnet

KREA DELUXE

Søstrene Johannesen står bag firmaet Krea Deluxe, der blev stiftet I 2015. Krea Deluxe udvikler økologisk luksusgarn i en helt unik farveskala. Garnet er produceret efter GOTS-principper og er 100% fri for skadelig kemi. Søstrenes passion for garn og håndarbejde ses tydeligt i deres smukke hækle- og strikkedesigns, hvor der er stor focus på detaljer og æstetik.

Mohair by Canard

Siden 2009 har Mohair by Canard produceret og leveret garn af højeste kvalitet til fortrinsvis danske og skandinaviske forhandlere. Garnet fremstilles efter godkendte metoder med fokus på bæredygtighed og omtanke for lokalmiljø og dyrevelfærd. Dette opnåes bla via et samarbejde med Mohair South Africa, en non-profit organisation, der løbende fører kontrol med partnere og produkter, for at sikre de bedste forhold for dyrene og de ansatte i produktionen.

Brandet ”Mohair by Canard” ejes af Von Broich Mohair Aps. Von Broich Mohair var tidligere selv mohairgedeavler I Danmark. Idag ligger produktionen i Sydafrika i Karoo-regionen.

Når du køber Mohair by Canard er du altid sikret høj kvalitet og ren luksus.