ULDGARN

Hér finder du uldgarn fra BC Garn, Hjelholt, Krea Deluxe og Permin. Størstedelen af garnet er 100% økologisk og GOTS mærket. Hver garntype har sit eget unikke udtryk, som ved brug, gør det færdige resultat til noget særligt.

Bio Shetland fra TrylleGarnet

BIO Shetland

Bio Shetland er et blødt GOTS certificeret uldgarn i 100% økologisk uld. Garnet har en flot melering som giver det færdige arbejde et smukt udtryk. 

Semilla Melange

Semilla Melange er et flot kartegarn med mange fine meleringer. Garnet er velegnet til både beklædning og accessories og egner sig glimrende til filtede projekter.

Loch Lomond

Loch Lomond er et eksklusivt skotsk uldgarn, med nøjagtig den autentiske rustikke kvalitet et tweed garn skal besidde.

Semilla GOTS fra TrylleGarnet

Semilla GOTS

Semilla er et alsidigt uldgarn i 100% økologisk og GOTS mærket uld. Garnet egner sig til både børne- og voksenstrik.

Krea Deluxe Wool 1 NY fra TrylleGarnet

Krea Deluxe Wool 1 NY

Denne nye version af Organic wool 1, fnuldrer op til 80% mindre uden brug af superwash-behandling og andet unødig kemi.

Håndværksgarn
Fra Hjelholt.

Et ensfarvet garn i samme lækre kvalitet som Farveskiftegarnet. Det kan anvendes alene eller i spændende strikkekombinationer med Farveskiftegarnet.

Farveskiftegarn
Fra Hjelholt.

En lækker blanding af Falklands merino og Pelsuld. Garnet er fremstillet i 200g fed, for at opnå ensartede farve-forløb.

Dansk Pelsuld
Den Kraftige

Et unikt garn fremstillet af den bløde og glansfulde uld fra Gotlandske Pelsfår.

Merino
Fra Hjelholt.

Et smukt, blødt, 2 trådet uldgarn, spundet af en eksklusiv Falklands Merino, fra mulesing-free gårde.

Hjelholt Dansk Pelsuld - Den Tynde fra TrylleGarnet

Dansk Pelsuld
Den Tynde

Dansk pelsuld er et smukt og glansfuld garn, fremstillet af uld fra Gotlandske pelsfår. Ulden findes i forskellige grå nuancer, der giver det farvede garn et flot farvespil.

Frisenvang

Frisenvang garn er håndspundet 100% alpakauld, som er velegnet til både strik, hækling samt vævning. Garnet findes i naturfarver eller farvet med plantefarver.

MAMA yarn fra TrylleGarnet

MAMA Garn og Uld

MAMA Garn og Uld er 100% lammeuld fra danske finuldsfår. Blødt og ikke for varmt garn, der egner sig særlig godt til børnestrik og kropsnær beklædning.

MAMA yarn fra TrylleGarnet

MAMA yarn

MAMA yarn er 100% lammeuld fra danske finuldsfår. Blødt og ikke for varmt garn, der egner sig særlig godt til børnestrik og kropsnær beklædning.

Semilla Flamé

Den bløde Semilla Flamé er økologi til alle. Et luksusgarn til overkommelig pris – perfekt til både børne- og voksenstrik, tilbehør og filtede projekter.

Semilla Grosso

Semilla Grosso er den tykkere variant af Semilla. Et luksusgarn til overkommelig pris. Perfekt til både børne- og voksenstrik, tilbehør og filtede projekter.