ULDGARN

Hér finder du uldgarn fra BC Garn, Frisenvang, Krea DeLuxe, Hjelholt og Permin. Størstedelen af garnet er 100% økologisk og GOTS mærket. Hver garntype har sit eget unikke udtryk, som ved brug, gør det færdige resultat til noget særligt.

Frisenvang

Frisenvang garn er håndspundet 100% alpakauld, som er velegnet til både strik, hækling samt vævning. Garnet findes i naturfarver eller farvet med plantefarver.

Krea Deluxe

Økologisk, GOTS certificeret bomuld i bedste kvalitet. Garnet er utrolig blødt og egner sig perfekt til baby- og børnetøj samt legetøj, klude og tæpper.

Loch Lomond

Loch Lomond er et eksklusivt skotsk uldgarn, med nøjagtig den autentiske rustikke kvalitet et tweed garn skal besidde.

Semilla

Semilla er økologi til alle. Et luksusgarn til overkommelig pris – perfekt til både børne- og voksenstrik, tilbehør og filtede projekter.

Semilla Cablé

Garnet fremstilles vha en speciel spindingsteknik, der giver fremragende elasticitet og extra blødhed. Garnet er perfekt til både børne- og voksenstrik, tilbehør og filtede projekter.

Semilla Flamé

Den bløde Semilla Flamé er økologi til alle. Et luksusgarn til overkommelig pris – perfekt til både børne- og voksenstrik, tilbehør og filtede projekter.

Semilla Grosso

Semilla Grosso er den tykkere variant af Semilla. Et luksusgarn til overkommelig pris. Perfekt til både børne- og voksenstrik, tilbehør og filtede projekter.

Semilla Melange

Semilla Melange er et flot kartegarn med mange fine meleringer. Garnet er velegnet til både beklædning og accessories og egner sig glimrende til filtede projekter.

Dansk Pelsuld
Fra Hjelholt.

Et unikt garn fremstillet af den bløde og glansfulde uld fra Gotlandske Pelsfår.

Merino
Fra Hjelholt.

Et smukt, blødt, 2 trådet uldgarn, spundet af en eksklusiv Falklands Merino, fra mulesing-free gårde.

Farveskiftegarn
Fra Hjelholt.

En lækker blanding af Falklands merino og Pelsuld. Garnet er fremstillet i 200g fed, for at opnå ensartede farve-forløb.

Håndværksgarn
Fra Hjelholt.

Et ensfarvet garn i samme lækre kvalitet som Farveskiftegarnet. Det kan anvendes alene eller i spændende strikkekombinationer med Farveskiftegarnet.